Az Axis Q1656-DLE Radar-Video Fusion kamera kiváló Q-line kamerafunkcionalitást és kiváló képhasználati lehetőséget kínál egy teljesen integrált radarral kombinálva. A radar segítségével a látótávolságtól függetlenül nagy területeken képes észlelni a tárgyakat. Ezután közvetlenül az alkalmazás nézetben képes megjeleníteni a mozgó objektumok sebességét és távolságát.

Axis Q1656-DLE Radar-Video Fusion kamera
Az új fejlesztésű okoseszköz lehetővé teszi a sebesség és besorolás alapján a gyanús viselkedés által kiváltott események beállítását. A radar külön is használható önálló PTZ kamera vezetésére. Ezen túlmenően, a + radar képességgel lehetőség van arra is, hogy szükség szerint állítsanak be indító impulzusokat a jelzőfények, az infravörös, vagy a homlokzati lámpák aktiválásához.

Az új kamera két nagy teljesítményű technológiát kínál egyetlen eszközben, megnövelt jelenet-intelligenciát, és 24 órás pontos észlelést.

Az Axis Q1656-DLE Radar-Video Fusion kamera robusztus, időjárásálló eszköz, egyúttal beépített kiberbiztonsági funkciókat is kínál. Végülis egy eszközzel, egy kábellehúzással, egy IP-címmel és egy videókezelő szoftver (VMS) licencével alacsonyabb telepítési költségeket is biztosít. Ráadásul a kombinált képességeknek köszönhetően alacsony hamis értesítési arány várható és így a biztonsági személyzet csak a valós fenyegetésekre kell reagáljon.