Műszaki hírportál családunkon több lehetősége is van hirdetést illetve tartalmakat elhelyezni a négy különböző szakág szerint. Segítségünkkel négy különböző hírportálon hirdethet melyek négy különböző ágazatra szakosodtak. Legyen szó irányítástechnikáról, erősáramról, biztonságtechnikáról vagy ipari informatikáról általunk közvetlenül megszólíthatja szakmai célcsoportját.

Nézze meg ingyenes és egyedi ajánlatunkat!    Tovább az ajánlatokhoz

Reklámcsík hirdetés (Banner) típusok

Hirdetés megnevezése Megjelenés Méret Napi ár
Oldalsó reklám csík Az oldalon az oldalsó sávban megjelenő reklámblokk. 300x250 19 500 Ft
Hirdetés megnevezése Megjelenés Hossz Egyszeri ár
Reklám cikk Tartalomba épülő cikkek között megjelenő reklám anyag. A cikket meghirdetjük a közösségi média oldalakon is. Facebook, Linkdin stb. Az ár a további reklámozási költséget is tartalmazza. A4-es dokumentum 60 000 Ft / Site
Projekt bemutató cikk Tartalomba épülő cikkek között megjelenő szakcikk. A cikket meghirdetjük a közösségi média oldalakon is. Facebook, Linkdin stb. Az ár a további reklámozási költséget is tartalmazza. A4-es dokumentum 50 000 Ft / Site
Hirdetés megnevezése Megjelenés Egyszeri ár
Esemény meghirdetése Az oldalak eseményei között ingyenes
Kiemelt esemény meghirdetése Az oldalak eseményei között kiemelten 15 000 Ft
Hirdetés megnevezése Megjelenés Időtartam Egyszeri ár
Álláshirdetés Az oldalak álláshirdetései között 30 nap 25 000 Ft
Kiemelt álláshirdetés Az oldalak álláshirdetései között kiemelt helyen 30 nap 35 000 Ft

Hirdetési feltételek

A beküldött eseményeket, projekteket, álláshirdetéseket és reklám hirdetéseket egyedi szempontrendszerünk szerint bíráljuk el. A beküldött tartalmakat csak kirívó esetben utasítjuk vissza. Visszautasítás esetén felvesszük a kapcsolatot a beküldő féllel és részletesen informáljuk a visszautasítás okáról.

A beküldött tartalmak vizsgálata az alábbi szempontok szerint történik:

 • Tematikai megkötések

  A beküldött tartalomnak passzolnia kell az oldal profiljába. A PID.hu, az E-A.hu, a SECU.hu és az IPIT.hu, mind ipari, műszaki, technológiai tematikájú események, hírek, projektek, álláshirdetések és reklám anyagok jelenhetnek meg. A hírportálok témaköreitől merőben eltérő tartalmakat nem áll módunkban megjeleníteni, ezeket vissza fogjuk utasítani.

 • Tartalmi elvárások

  Az alacsony minőságű képeket, vagy rossz helyesírással megírt tartalmakat nem áll módunkban megjeleníteni. Ebben az esetben visszautasítjuk a tartalmat és lehetőséget adunk a szerzőnek kijavítani a nehezményezett részeket.

 • Tiltott tartalmak

  Nem áll módunkban uszító, gyűlölködő, rosszhírt keltő és korhatáros tartalmat közzétenni! Az ilyen tartalmakat visszautasítjuk! Az a felhasználó, aki többször is ilyen jellegű szöveget vagy hirdetést próbál megrendelni, az vét az Általános szerződési Feltételeink ellen. Az a felhasználó, aki többszöri figyelmeztetés ellenére is megszegi a szabályzatunkat, kitiltásra fog kerülni.

 • Infinety Group

  Cím: 1037 Budapest, Montevideo utca 3/B.
  Telefon: 326-0065
  Fax: 240-1163
  sales@infinety.hu
  www.infinety.hu