Az amerikai akciófilmek világát idéző reklámfilmmel népszerűsíti kamerarendszerét a Huawei. A kínai cég csak némi akció után árulja el a terméke pontos specifikációit.

Főbb tudnivalók a Huawei Safe City videómegfigyelő rendszerről:

  • Átfogó hálózati hozzáférés: A rendszer lehetővé teszi a videofigyelő és mobil bűnüldözési hálózatokhoz való hozzáférést, beleértve a vezetékes, WLAN, mikrohullámú és eLTE hozzáférést használó eszközöket is.
  • Átfogó biztonsági-videó kapcsolás: A videó felügyeleti rendszer összekapcsolása más biztonsági védelmi rendszerekkel, például behatolásjelző, beléptető, tűzjelző és robbanásérzékelő rendszerekkel, amely lehetővé teszi az átfogó helyszíni adatgyűjtést.
  • Gyors információ lekérdezés és kapcsolt ügyelemzés: a rendszerek közötti videó megosztást támogató megoldással lehetővé teszi, a kameraképek egyidejű online böngészését a videókat tároló központi felhőből.
  • Összekapcsolt parancsnoki központ: A Computer Aided Dispatch (CAD) integrálja a különböző információs modulokat és kommunikációkat, például hang-, videofigyelést, földrajzi információs rendszert (GIS), eLTE videót, helyi biztonsági és rendőrségi információs rendszereket a határokon átnyúló együttműködéshez, és pontos taktikai manővereket.
  • Mobil bűnüldözés: A Huawei "saját hordozható eszköz" (BYOD) megoldását a mobil bűnüldözésre alkalmazza, és több funkciót integrál egy intelligens terminálba a műveletek megkönnyítése érdekében