Az eindhoveni (AESC) raktár/logisztikai-szerviz központtal rendelkező tajvani világelső ipari számítógépgyártó cég, az Advantech Co. 2019 elején elérkezettnek látta az időt, hogy az évek óta sikeresen működő online piacterét növelve partnert keressen egy közös "nemzeti" webshop indításához.

ipcr01Mindenkit vár az új webshop – kép: IPC Rendszerek KFT.

Ugyan az Advantech a számtalan joint-ventura (leányvállalat, fiók) mellett, szinte minden európai országban rendelkezik partnerekkel, a választása a több mint két évtizedes közös üzleti kapcsolatokat saját vállalkozásukba vivő IPC Rendszerek KFT.-re esett.

A valamikori Advantech Magyarország Kft. egykori vezetőiként dolgozó mérnökök az időközben elképesztően felduzzadt (több, mint 10 000!) termék puszta értékesítése helyett, az SRP (solution ready package, kész szolgáltatás csomag) szállításra helyezték a hangsúlyt. Az online értékesítés, – annak sajátosságaival – megmarad az expressz termékértékesítés szintjén, amihez természetesen jár a teljes körű támogatás.

A hónap elején indult (Grand Opening) IPCR/Advantech e-store teljes technikai hátterét a gyártó biztosítja, közvetlen szinkronozással saját termék adatbázisához, naprakész ár és európai raktári információk megadásával.

A magyarországi vállalkozások felkészült szakemberei már a korábbi években is vásároltak a gyártó corporate webshopjából, beszerzéseiket, kedvezőbb áron, rugalmas kiszolgálással, magas szintű technikai támogatás mellett most már egy 100%-ig magyar vállalkozáson keresztül is bonyolíthatják. A helyi piaci ismeretek és tapasztalatok, továbbá a közös nyelv, könnyű elérhetőségen túl az esetleges garanciális javítások ügyintézése is lényegesen egyszerűbb a lokális partner (IPC Rendszerek Kft.) bevonásával.

ipcr
Az IPC Rendszerek Kft-t 2011-ben az Advantech termékek forgalmazásában több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező elkötelezett mérnökök alapították, az Advantech tajvani központjának támogatásával. Az ipari számítógép, mérésadatgyűjtés, kommunikáció területére, az ADVANTECH és más gyártók termékeinek forgalmazására specializálódott IPC Rendszerek Kft erőssége a hazai ipari informatikai ügyfelek gyors, megbízható, egyedi és "testreszabott" kiszolgálása, termék- és alkalmazás specifikus műszaki tanácsadás mellett.

Az Advantech Co. magyarországi webshopja az www.advantech.ipcr.hu oldalon látogatható meg.