A DERMALOG idén is Németország egyik leginnovatívabb vállalata - a biometriai vállalat így a felső csoportban szerepel a mintegy 4000 német vállalat 14. helyén.

Illusztráció - Fotó: George Prentzas

A német WirtschaftsWoche magazin a Munich Strategy vezetői tanácsadással együttműködve kiválasztotta Németország leginnovatívabb kis- és középvállalkozásait (kkv-kat). Ennek eredményeképpen a DERMALOG Identification Systems GmbH először került a legjobb 20 közé az elért 14. helyével. Ezenkívül a biometriai vállalat ötödik alkalommal került be az éves rangsor első 100 helyébe.

A Munich Strategy megközelítőleg 4000 német kkv-t elemezett, amelyek éves forgalma 10 millió és 1 milliárd euró között van, és meghatározta az egyes vállalatok innovációs pontszámát. A müncheni tanácsadó cég szerint a pontszám kétharmada az adott vállalat innovációs erejére, egyharmada pedig a teljesítményére vonatkozik.

"Nagyon örülünk ennek a kiváló minősítésnek, amelyet kreatív és elkötelezett munkatársainknak köszönhetően értünk el. Ők azok, akik nagy ötletekkel dolgoznak ki új megoldásokat, és ezért döntően hozzájárulnak vállalatunk innovációs erejéhez" - közölte Gunther Mull, a DERMALOG vezérigazgatója.

A DERMALOG - a legnagyobb német biometriai gyártó - több mint 25 éve fejleszt megoldásokat a biztonságos biometrikus azonosításra. A vállalat az iparág egyik vezető globális szereplője. Több mint 250 kormányzati ügynökség több mint 100 országban használja már a vállalat innovációit, valamint számos bank és más vállalkozás is. A DERMALOG legújabb fejlesztései közé tartoznak a multi-biometrikus kamerák, amelyek egy másodpercen belül felismerik az arcot és az íriszt.