A Zenitel öt új IP-hangszórót dobott piacra, amelyek intelligens kétirányú kommunikációt biztosítanak és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy bármilyen helyzetben jó minőségben hallják az információkat.

Kép: Zenitel

Az új hangszórócsalád a következőket tartalmazza: 

  • Mennyezeti hangszóró beltéri használatra, beépített rejtett mikrofonnal, amely hozzáférést biztosít az intelligens audiofunkciókhoz, és alkalmas hangüzenetek és háttérzene továbbítására. 
  • Kürt hangszóró, IP67 besorolású, kerület- és eszközvédelemre alkalmas. 
  • Hosszú kürt hangszóró nagy területeken történő üzenetküldéshez, ahol a hangszórók elhelyezése kihívást jelent. 
  • Projektor hangszóró: kétirányú hangszóró olyan területekhez, mint a folyosók, csarnokok, sétányok és vasúti peronok.

Az új sorozat további jellemzői közé tartozik a beépített mikrofon és a válasz funkció; automatikus hangerőszabályozás; beépített erősítő, amely csökkenti a kábelezési igényt; és rugalmas zónák, amelyek biztosítják, hogy minden egyes hangszóró önállóan, vagy nagyobb zónák kialakítása érdekében csoportosítható legyen. 
 
A Zenitel szerint a nyílt szabványok, például a SIP, a Multicast és az RTP streaming használata lehetővé teszi az egyszerű integrációt, és három működési módja – SIP, IC-EDGE és ICX-Alphacom – lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az önálló rendszerektől kezdve a jelenlegi és jövőbeli igényekhez igazodjanak a vállalati megoldásokhoz.