Az innovatív STid Mobile ID® lehetővé teszi virtuális beléptetőkártyák kiadását a felhasználók mobileszközeire. A megoldás a legmagasabb biztonsági szintet (mint például a MIFARE® DESFire®) biztosítja a kényelmes hozzáférhetőség és az intuitív kezelőfelületek révén.

Forrás: stid-security.com

Az STid nyilvános algoritmusokat használ az alkalmazásban lévő adatok titkosításához és hitelesítéséhez egyedi felhasználói kulcsokkal, amelyeket nem tárol az alkalmazás. Jelentősen csökkenti a költségeket azáltal, hogy lehetővé teszi a vállalatok számára a virtuális kártyák létrehozását, kézbesítését és visszavonását egyetlen kattintással (a hitelesítési adatok élethosszig tartó felár nélkül elérhetők). A megoldás könnyen integrálható a meglévő rendszerekkel API-n vagy SDK-n keresztül.

Az STid 1996-ban alakult, 15 éves RFID-re szakosodott tapasztalattal büszkélkedhet. A cég innovatív RFID-olvasókat és címkéket tervez, gyárt és értékesít nagy biztonságú személyazonosításhoz (belépés-ellenőrzés…), nagy hatótávolságú járműazonosításhoz (automatikus járműazonosító (AVI), parkoló alkalmazásokhoz, flottakezeléshez…) és termékazonosításhoz igényes környezetben (repülőtér) , egészségipar, vasutak…).