Az Accessium egyetemi oktatásban, labormunkában és szakemberek képzésében vesz részt.
Az Accessium Ltd. 3.000.000 Ft értékű adományt nyújtott az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar részére. A labor számára vizuáltechnikai, méréstechnikai és IT hálózattechnikai eszközöket biztosított Berende Péter, az Accessium Ltd. tulajdonosa.

Forrás: Securinfo

Az átadáson az Egyetem képviseletében Dr. habil Kiss Gábor Intézetigazgató és Prof. Dr. Rajnai Zoltán dékán, a REMOK alapítvány képviseletében Dr. Szabó Lajos Phd. elnök, az Accessium Ltd. részéről pedig Kertész Róbert értékesítési vezető volt jelen.

Az Accessium a jövőben részt vesz az egyetemi oktatásban, támogatja a labormunkát és több közös programot is indít az Egyetemmel. Fontosnak tartják a szakemberek képzését, az új technológiák megismertetését, tesztelését és közös fejlesztését. Az Accessium díjnyertes eAccess beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszer több technológia együttes használatára képes, mint pl. felhő, IoT, M2M kommunikáció és BigData. Rendszerük fejlett makrómenedzsmenttel, távoli hibadetektálással és kétirányú REST API illesztési lehetőséggel rendelkezik.